mail ons


DK Elektra

De juiste verbinding

DK Elektra is groot geworden met het verzorgen van de aanleg, verbouw en het onderhoud van elektrische installaties van tankstations. Inmiddels doen we dat… en nog veel meer. Wij zijn een all roundpartner op elektrotechnisch gebied. Wij volgen de laatste innovaties op de voet en zetten onze kennis en ervaring graag in om mee te denken over de slimste toepassingen voor uw bedrijf.

Binnen- en buitenverlichting

Uw bedrijf in de spotlight

DK Elektra zorgt voor een goede verlichting van uw bedrijfspand of industrieterrein. De keuze voor de juiste verlichting vergroot het werkgemak en verhoogt de veiligheid. We denken graag mee over een goed functionerend lichtplan en duurzame keuzes.

Laadpalen

Vol energie op pad

De opmars van de elektrische auto is niet meer te stoppen. DK Elektra voorziet uw bedrijf professioneel van de benodigde laadpalen. Zo dragen we graag ons steentje bij aan meer duurzaamheid.

Datanetwerken

Op volle snelheid

Een datanetwerk met voldoende capaciteit en optimale snelheid in het uitwisselen van gegevens is een must voor ieder bedrijf. DK Elektra denkt graag mee over een passende oplossing voor uw situatie. Wij installeren de bekabeling, patchkasten en servers en zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit.

Elektronische installaties

De juiste spanning

Een elektrotechnische installatie moet professioneel worden aangelegd en vervolgens feilloos en veilig functioneren. DK Elektra draagt hier graag zorg voor. Wij maken een gedegen ontwerp en voeren dit zorgvuldig uit. Graag adviseren we u over duurzaamheid en functionaliteit.

Tankstations (ook waterstof)

Volledig uitgerust tankstation

DK Elektra is specialist in de bouw, verbouw en het onderhoud van elektrische installaties op tankstations. Vanzelfsprekend kunnen wij voorzien in alle moderne vereisten, zoals het aanleggen van laadpalen en een goede verlichting. Maar ook voor de aanleg van een waterstofinstallatie en een goede datavoorziening van de shop draaien wij onze hand niet om.

Ontwerpen advies

Advies op maat

De experts van DK Elektra delen hun vakkennis graag om u te voorzien van een degelijk advies, dat past bij het bedrijf. We maken een afspraak op locatie, bespreken uw wensen en maken dan een professioneel ontwerp. Pas als alle partijen tevreden zijn, gaan we van start met de uitvoer.
Geïnteresseerd?

Werken bij De Kever Installaties

Tekenaar/Calculator

Monteur koudetechniek (STEK)

Locatie

Social

  • De Kever Installaties
  • Ekkersrijt 1209
  • 5692 AG Son en Breugel

© Copyright DK Elektra - website: Van Dongen Design - Inloggen