E-Mobility: De toekomst van duurzaam transport

Is uw bedrijf toe aan duurzamere energieoplossingen? E-mobility is de sleutel. De groeiende vraag naar laadpunten wijst op de essentie van elektrisch rijden voor moderne bedrijfsvoering. DK Elektra is gespecialiseerd in laadinfrastructuur. Wij faciliteren een soepele overgang naar e-mobility met complete service van A tot Z voor al uw zakelijke laadbehoeften. Ervaar hoe onze energieoplossingen bedrijven transformeren.

Experts

Team van betrokken, betrouwbare en vakbekwame specialisten.

Volledig ontzorgd

Ontzorging van a tot z met ons beheer en onderhoud service.

Gecertificeerd partner

Gecertificeerd voor het plaatsen van laadoplossingen.

Betrouwbaar & snel

24 uur per dag en 7 dagen per week snel ter plaatse bij storingen

Netcongestie? Geen probleem!

Het energienet stuit op toenemende uitdagingen door de stijgende energievraag. Netcongestie is hierbij een kernprobleem, waarbij de vraag naar elektriciteit het aanbod overtreft. Dit kan resulteren in verminderde capaciteit en zelfs stroomuitval. Zulke knelpunten beperken organisaties in het realiseren van hun duurzame doelstellingen, groeiambities en de overgang naar elektrificatie.

DK Elektra biedt op maat gemaakte energieoplossingen én denkt proactief mee om de belasting gelijkmatig te verdelen. Óók in de toekomst! Benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen? Lees snel verder of neem contact op voor advies op maat!

Zó helpt DK Elektra bij uw netcongestie problemen!

DK Elektra biedt gespecialiseerde ondersteuning bij netcongestie. Door middel van een grondige analyse en op maat gemaakte oplossingen zorgen wij ervoor dat uw bedrijf ongehinderd kan blijven functioneren en groeien. Hier is hoe we te werk gaan:

 1. Analyse: DK Elektra brengt de energiepieken in kaart om te achterhalen wanneer en hoe deze ontstaan. Door patronen in energiegebruik te analyseren, kunnen we gericht actie ondernemen om pieken op te vangen of te voorkomen.
 2. Energieoplossingen op maat: Gebaseerd op de analyse ontwikkelen we maatoplossingen die naadloos integreren met uw bestaande systemen, om zo de netcongestie effectief aan te pakken.
 3. Monitoring en bijsturing: Continu toezicht op het energieverbruik maakt het mogelijk om proactief bij te sturen waar nodig, zodat het netwerk optimaal blijft functioneren.
 4. Toekomstige groei: We denken proactief mee met de groei van uw bedrijf en toekomstige behoeften. Uw energiebeheer wordt voorbereid op nieuwe ontwikkelingen, zoals het plaatsen van laadpalen. Zo verzekeren we dat uw energievoorziening uw bedrijfsontwikkeling kan bijbenen.

Benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek!

Wat is e-mobility?

E-mobility, ofwel elektrische mobiliteit, is een belangrijke stap in de transitie naar duurzamere vervoersoplossingen. Het omvat het gebruik van elektrische voertuigen – zoals auto’s, bussen en fietsen – die aangedreven worden door elektriciteit in plaats van fossiele brandstoffen.

Deze overgang is super belangrijk voor het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen, het verbeteren van de luchtkwaliteit in stedelijke gebieden en het ondersteunen van een duurzamere toekomst.


e-mobility

Waarom moet jouw bedrijf inzetten op e-mobility?

 • Toekomstbestendigheid: Er is een groeiende nadruk op duurzaamheid en een toenemende regelgeving rondom CO2-uitstoot en milieu-impact. Bedrijven die vroegtijdig op e-mobility inzetten bereiden zich beter voor toekomstige marktontwikkelingen en regelgeving​​.
 • Verbetering van uw bedrijfsimago: Een overgang op e-mobility draagt bij aan een groener en duurzamer imago van uw bedrijf. Dit kan positief worden ontvangen door zowel klanten als potentiële werknemers​​.
 • Verbeterde efficiëntie en lagere kosten: Elektrische voertuigen zijn over het algemeen efficiënter dan hun tegenhangers die op fossiele brandstoffen rijden, wat leidt tot lagere operationele kosten. Bovendien zijn de onderhoudskosten van elektrische voertuigen vaak lager vanwege minder bewegende onderdelen​​​​.
 • Toegang tot subsidies en fiscale voordelen: Veel overheden bieden subsidies en fiscale voordelen voor bedrijven die investeren in e-mobility. Dit kan de initiële kosten voor de aanschaf van elektrische voertuigen en laadinfrastructuur verlagen​​.
 • Marktvereisten en regelgeving: Steeds vaker stellen klanten en overheden, zoals bijvoorbeeld de gemeente Den Haag, het gebruik van elektrische voertuigen verplicht bij zakelijke samenwerkingen. Het vroegtijdig adopteren van e-mobility stelt uw bedrijf in staat om aan deze groeiende eisen te voldoen.

Hoe draagt DK Elektra bij aan de toekomst van E-mobility?

DK Elektra biedt op maat gemaakte energieoplossingen om je voor te bereiden op de toekomst van e-mobility. We beloven niet alleen geavanceerde laadinfrastructuur, maar ook een volledig dienstenpakket dat de gehele levenscyclus van uw e-mobility project omvat. Van de initiële planning en ontwerp tot de uiteindelijke installatie. En van onderhoud tot 24/7 ondersteuning, DK Elektra staat garant voor een zorgeloze transitie naar duurzame mobiliteit voor uw bedrijf. Bovendien is DK Elektra bekend met een breed scala aan gerenommeerde merken wat zorgt voor flexibiliteit en kwaliteit in onze energieoplossingen.

 • Experts
  Team van betrokken, betrouwbare en vakbekwame specialisten
 • Volledig ontzorgd
  Ontzorging van a tot z met ons beheer en onderhoud service
 • Betrouwbaar & snel
  24 uur per dag en 7 dagen per week snel ter plaatse bij storingen
 • Breed assortiment
  Bekend met diverse bekende merken zoals Alpitronic, Tritium, ABB, en meer

Elektrotechnische installaties

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden elektrotechnische installaties.

Meer info

Energieopslagsystemen

Wij zijn dé partner voor energieopslagsystemen, voor een zorgeloos gebruik van hernieuwbare energie.

Meer info

Laadpalen voor bedrijven

Met de toename van elektrische voertuigen wordt het steeds belangrijker om als bedrijf laadpalen te faciliteren. DK Elektra voorziet uw bedrijf professioneel van de benodigde laadpalen.

Meer info

E-Mobility Projecten

Bekijk hoe we e-mobility projecten hebben uitgevoerd bij uiteenlopende klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

TotalEnergies – HPC projecten
TotalEnergies – HPC projecten

Plaatsen van High Power Charging laadpalen voor TotalEnergies

Lees verder
Shell Thorbeckeweg (N516) in Zaandam
Shell Thorbeckeweg (N516) in Zaandam

Aan de Thorbeckeweg (N516) in Zaandam is een gloednieuw Shell tankstation gebouwd, inclusief een Shell Café.

Lees verder
Shell – Nieuwe Huisstijl
Nieuwe Huisstijl Shell Akermaat (A9) Heemskerk

Onlangs hebben wij Esso Akermaat omgekleurd naar de nieuwe huisstijl van Shell.

Lees verder
Self-storage of mini-opslagfaciliteiten – Aanleggen Elektrische installatie
Self-storage of mini-opslagfaciliteiten – Aanleggen Elektrische installatie

Voor onze opdrachtgever verzorgen wij de aanleg van de elektrische installatie in hun opslagfaciliteiten in verschillende delen van Nederland.

Lees verder
Elektrotechnische installaties, Laadpalen
Maastricht — Laadpalen plaatsen en installeren

Een klant in de transportsector in Maastricht gaf ons de opdracht voor de aanleg en installatie van vijf laadpalen en snelladers.

Lees verder
Elektrotechnische installaties, Laadpalen
Shell Oosterhout — Laadpalen plaatsen en installeren

DK Elektra heeft onlangs laadpalen geïnstalleerd bij het Shell-tankstation in Oosterhout.

Lees verder
Elektrotechnische installaties, Laadpalen
BP Eemerpark — Laadpalen plaatsen en installeren

DK Elektra heeft diverse laadpalen geïnstalleerd bij het BP – tankstation in Eemerpark.

Lees verder
Elektrotechnische installaties
Albert Heijn Nederland — Laadpalen plaatsen

In samenwerking met ABC Milieu en Infra plaatsen en installeren we landelijk laadpalen bij de Albert Heijn.

Lees verder

Allroundspeler in e-mobility

DK Elektra is een elektrotechnisch bureau (ETB) die elektrotechnische installaties in gebouwen, de industrie en bij tankstations ontwerpt, realiseert en onderhoudt. Daarnaast adviseren we u graag over duurzaamheid en functionaliteit. Binnen onze groep bevinden zich meerdere bedrijven, waardoor we ook engineering en civiele vraagstukken intern kunnen oppakken. Dit stelt ons in staat om een nog completere service te bieden.

Wij werken altijd volgens de wettelijk gestelde normen en we houden de ontwikkelingen in de markt goed is de gaten zodat uw elektrische installatie ook in de toekomst zonder problemen blijft functioneren.

Onze werkwijze

Bij De Kever Installaties zijn de lijntjes kort. Het voordeel van onze werkwijze is dat u altijd te maken heeft met vaste contactpersonen. Afhankelijk van uw wensen ontzorgen wij u volledig door het projectmanagement op ons te nemen.

Afspraak op locatie met expert

Wensen in kaart brengen

Gedegen plan van aanpak en vrijblijvend voorstel

Installeren van elektrotechnische installaties

Beheren en onderhouden

Benieuwd wat DK Elektra voor u kan betekenen?

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamere toekomst met DK Elektra. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende verkenning van jouw e-mobility mogelijkheden.