Slimme laadpleinen voor elektrische auto’s

Wij versnellen de transitie naar duurzame mobiliteit met slimme laadpleinen voor elektrische auto’s. Ontdek onze innovatieve aanpak om je elektrische rijervaring naadloos en efficiënt te maken. Onze services variëren van het ontwerp en installatie tot onderhoud van laadpleinen.

e-mobility

Experts

Team van betrokken, betrouwbare en vakbekwame specialisten.

Volledig ontzorgd

Ontzorging van a tot z met ons beheer en onderhoud service.

Gecertificeerd partner

Gecertificeerd voor verrichten van allround elektrotechnische werkzaamheden.

Betrouwbaar & snel

24 uur per dag en 7 dagen per week snel ter plaatse bij storingen

Laadpleinen: De toekomst van elektrisch rijden

Laadpleinen zijn een belangrijk onderdeel van een groene toekomst en DK Elektra is toegewijd om deze visie werkelijkheid te maken. Onze laadpleinen zijn ontworpen om het opladen van elektrische voertuigen eenvoudiger, sneller en efficiënter te maken, en vormen zo de basis voor de groeiende infrastructuur van elektrische mobiliteit.

DK Elektra heeft veel ervaring met het veilig plaatsen van (grote aantallen) AC en DC laadpalen voor zakelijk gebruik. Wij hebben geen vaste leveranciers waardoor we kunnen werken met de leverancier van uw voorkeur. Hierdoor hebben we ook ervaring met meerdere soorten merken laadpalen. De leverancier levert vervolgens de laadpalen en wij verzorgen het installatiewerk.

Belangrijk om te benadrukken is dat DK Elektra, ondanks uitdagingen zoals netcongestie of een kleine aansluiting, toch meekijkt om (snel)laden mogelijk te maken. Wij regelen alles rondom de levering en plaatsing, waardoor u maar één aanspreekpunt heeft.

Laadpaal voor uw bedrijf
Laadpalen voor bedrijven DK Elektra

Laadoplossingen op maat

Elke onderneming heeft haar eigen dynamiek en bij DK Elektra begrijpen we dat maar al te goed. We verdiepen ons daarom graag in jouw specifieke situatie. Zo zorgen we ervoor dat onze laadpleinen niet alleen voldoen aan je huidige behoeften, maar ook flexibel genoeg zijn om mee te groeien met toekomstige ontwikkelingen.

In elektrische voertuigen kunnen twee soorten stroom gebruikt worden, AC (wisselstroom) en DC (gelijkstroom). Vanuit het elektriciteitsnet wordt altijd AC stroom geleverd. Sommige accu’s kunnen alleen DC stroom opslaan daarom is er in de meeste elektrische auto’s een converter ingebouwd als stekker.

Er zijn drie soorten laadpalen: AC, DC en HPC. De verschillen tussen deze laadpalen zitten in de snelheid van het opladen. We vertellen er alles over op onze pagina met de laadoplossingen.

Laadinfrastructuur voor bedrijfswagens

Elke onderneming heeft haar eigen dynamiek en bij DK Elektra begrijpen we dat maar al te goed. We verdiepen ons daarom graag in uw specifieke situatie. Zo zorgen we ervoor dat onze laadpleinen niet alleen voldoen aan uw huidige behoeften, maar ook flexibel genoeg zijn om mee te groeien met toekomstige ontwikkelingen.

Wilt u meer weten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie over onze laadinfrastructuur diensten voor bedrijfswagens.

Wat DK Elektra voor jou verzorgt

    • De levering en het transport van de laadpalen
    • Het plaatsen en installeren van de laadpalen
    • Alle civiele werkzaamheden
    • Het contact met de netwerkbeheerder en de daarbij behorende aanvraag of verzwaring van uw NUTS voorziening.
    • Onderhoud aan de laadpalen

Naast het ontwerp van het laadeiland, installatie en onderhoud aan zakelijke laadpalen verzorgt DK Elektra ook de aanleg, verbouw en het onderhoud van andere elektrotechnische installaties.

Onze werkwijze

Bij De Kever Installaties zijn de lijntjes kort. Het voordeel van onze werkwijze is dat u altijd te maken heeft met vaste contactpersonen. Afhankelijk van uw wensen ontzorgen wij u volledig door het projectmanagement op ons te nemen.

Afspraak op locatie met expert

Wensen in kaart brengen

Gedegen plan van aanpak en vrijblijvend voorstel

Installeren van elektrotechnische installaties

Beheren en onderhouden

Ledverlichting voor bedrijven

DK Elektra adviseert u graag bij de beste ledverlichting voor uw bedrijf. Naast het advies en ontwerp van het lichtplan zorgen wij ook voor de aanleg en onderhoud.

Meer info

Datanetwerken

Een deskundig geïnstalleerd datanetwerk in uw bedrijfspand zorgt ervoor dat u op alle werkplekken en door het gehele pand een goed wifi-bereik hebt. Alle data communicatie verloopt hierdoor zorgeloos.

Meer info

Laadpalen voor bedrijven

Met de toename van elektrische voertuigen wordt het steeds belangrijker om als bedrijf laadpalen te faciliteren. DK Elektra voorziet uw bedrijf professioneel van de benodigde laadpalen.

Meer info

Vanaf 2025 één laadpaal bij 20 parkeerplekken verplicht

Vanaf 2025 is het voor veel bedrijven wettelijk verplicht om bij ten minste één op de twintig parkeerplekken een laadpaal te hebben. Deze nieuwe regelgeving onderstreept het groeiende belang van elektrische voertuigen en de noodzaak om de laadinfrastructuur uit te breiden. DK Elektra is volledig op de hoogte van deze en andere wettelijke vereisten. Wij bieden niet alleen de nodige ondersteuning om aan deze nieuwe regelgeving te voldoen, maar zorgen ook voor een naadloze integratie van laadpalen op jouw parkeerfaciliteiten.

De overstap naar elektrische mobiliteit is een positieve ontwikkeling voor zowel het milieu als de bedrijfsvoering. Het naleven van de wet is daarbij een essentiële stap. Wij begrijpen dat het aanpassen aan nieuwe wetten een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij uitgebreide begeleiding en dienstverlening om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zakelijke laadpleinen

Bekijk hoe we zakelijke laadpleinen hebben gebouwd bij uiteenlopende klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

TotalEnergies – HPC projecten
TotalEnergies – HPC projecten

Plaatsen van High Power Charging laadpalen voor TotalEnergies

Lees verder
Shell Thorbeckeweg (N516) in Zaandam
Shell Thorbeckeweg (N516) in Zaandam

Aan de Thorbeckeweg (N516) in Zaandam is een gloednieuw Shell tankstation gebouwd, inclusief een Shell Café.

Lees verder
Shell – Nieuwe Huisstijl
Nieuwe Huisstijl Shell Akermaat (A9) Heemskerk

Onlangs hebben wij Esso Akermaat omgekleurd naar de nieuwe huisstijl van Shell.

Lees verder
Self-storage of mini-opslagfaciliteiten – Aanleggen Elektrische installatie
Self-storage of mini-opslagfaciliteiten – Aanleggen Elektrische installatie

Voor onze opdrachtgever verzorgen wij de aanleg van de elektrische installatie in hun opslagfaciliteiten in verschillende delen van Nederland.

Lees verder
Elektrotechnische installaties, Laadpalen
Maastricht — Laadpalen plaatsen en installeren

Een klant in de transportsector in Maastricht gaf ons de opdracht voor de aanleg en installatie van vijf laadpalen en snelladers.

Lees verder
Elektrotechnische installaties, Laadpalen
Shell Oosterhout — Laadpalen plaatsen en installeren

DK Elektra heeft onlangs laadpalen geïnstalleerd bij het Shell-tankstation in Oosterhout.

Lees verder
Elektrotechnische installaties, Laadpalen
BP Eemerpark — Laadpalen plaatsen en installeren

DK Elektra heeft diverse laadpalen geïnstalleerd bij het BP – tankstation in Eemerpark.

Lees verder
Elektrotechnische installaties
Albert Heijn Nederland — Laadpalen plaatsen

In samenwerking met ABC Milieu en Infra plaatsen en installeren we landelijk laadpalen bij de Albert Heijn.

Lees verder

Allroundspeler in e-mobility

DK Elektra is een elektrotechnisch bureau (ETB) die elektrotechnische installaties in gebouwen, de industrie en bij tankstations ontwerpt, realiseert en onderhoudt. Daarnaast adviseren we u graag over duurzaamheid en functionaliteit.

Wij werken altijd volgens de wettelijk gestelde normen en we houden de ontwikkelingen in de markt goed is de gaten zodat jouw elektrische installatie ook in de toekomst zonder problemen blijft functioneren.

Benieuwd wat DK Elektra voor jou kan betekenen?