mail ons

Over ons

All roundspeler in elektrotechniek

De Kever Installaties verzorgt en ontzorgt
Al sinds 1994 zorgt het familiebedrijf De Kever Installaties met veel aandacht en vakmanschap voor de aanleg en het onderhoud van elektronische installaties in de zakelijke markt. We zijn groot geworden met het inrichten van elektrische oplossingen op tankstations, maar inmiddels uitgegroeid tot een all roundspeler op elektrotechnisch gebied. Zo kunnen we niet alleen elektrische installaties bouwen, aanpassen en onderhouden, maar zijn we ook thuis in het beveiligen van (industriële) panden en terreinen, het aanleggen van klimaatsystemen en het verzorgen van goede Led-verlichting. Voor het op orde brengen van de certificering en het onderhoud van installaties bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Geschiedenis

Vertrouwde gezichten
Bij De Kever Installaties zijn de lijntjes kort en heeft u te maken met vaste contactpersonen. Graag helpen wij onze klanten door ze te ontzorgen en het projectmanagement op ons te nemen. Tijdens een afspraak op locatie brengen we uw wensen in kaart, geven een deskundig advies, maken een gedegen plan van aanpak en voeren dat vervolgens netjes uit. Vanzelfsprekend volgen we de laatste ontwikkelingen en innovaties op de voet. Zo kunnen we bijvoorbeeld warmtepompen installeren, datanetwerken verzorgen en laadpalen plaatsen voor elektrische auto’s.
Sinds
1994
Altijd snel en betrouwbaar
Met monteurs in het hele land zijn we altijd snel ter plekke bij het verhelpen van een storing, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Betrouwbaar, betrokken, vakbekwaam, maar ook met een gezonde dosis liefde voor het vak: dat is de basis van De Kever Installaties.
Benieuwd wat De Kever Installaties voor u kan betekenen?

Werken bij De Kever Installaties

Monteur koudetechniek (STEK)

Elektromonteur

Locatie

Social

  • De Kever Installaties
  • Ekkersrijt 1209
  • 5692 AG Son en Breugel

© Copyright DK Elektra - website: Van Dongen Design - Inloggen