mail ons

Elektrotechnische installaties

Het geheel van alle bij elkaar horende elektrische apparatuur, aansluitingen en verbindingen die zich in gebouwen bevinden vallen onder elektrotechnische installaties. In gebouwen zoals kantoren en scholen komen steeds grotere en veelzijdigere elektrische installaties voor.

Een elektrotechnische installatie moet u professioneel aanleggen en vervolgens feilloos en veilig functioneren. DK Elektra draagt hier graag zorg voor. Wij maken een gedegen ontwerp en voeren dit zorgvuldig uit.

Aanleg en onderhoud van elektrische installaties

DK Elektra is groot geworden met het verzorgen van de aanleg, verbouw en het onderhoud van elektrische installaties van tankstations. Inmiddels doen we nog veel meer. Wij zijn een allround elektrotechnisch bedrijf . Niet alleen volgen wij de laatste innovaties op de voet, wij zetten onze kennis en ervaring graag in om mee te denken over de slimste toepassingen voor uw bedrijf. 

Compleet verzorgde elektrotechnische installaties waar DK Elektra in voorziet zijn:

Onderdelen van elektrotechnische installaties

De benodigde onderdelen hangen af van een aantal factoren. Tijdens een afspraak op locatie brengen wij uw wensen in kaart, geven deskundig advies en maken een gedegen ontwerp van de elektrotechnische installaties. Welke installaties van toepassing zijn, hangt af van de vereisten voor uw bedrijfspand, industrie of tankstation. Wij houden rekening met het aantal verdiepingen, gebouw capaciteit, welke elektrische installaties al aanwezig zijn en de staat daarvan, belasting en nog veel meer.

Ondanks dat het ontwerp verschilt per bedrijf, bevat ieder elektrotechnische installatie onderdelen zoals:

 • Netvoeding
 • Algemeen schakelbord en beveiliging distributeur
 • Schakelaars, waaronder de hoofdschakelaar, trekschakelaar en vermogensschakelaar
 • Thermomagnetische stroomonderbreker
 • Transformator
 • Uitgangen voor verlichting en contact
 • Stopcontacten en stekkers
 • Aarding of neutraal

ARBO wetgeving elektrotechnische installaties

Er is een strenge ARBO wetgeving voor het werken met en aan laagspanningsinstallaties. Volgens het Arbobesluit 3.5 mogen alleen deskundigen en bevoegde medewerkers (bedienings)werkzaamheden uitvoeren aan elektrotechnische installaties. Werkzaamheden aan deze installaties brengen gevaren met zich mee. Zij weten als geen ander hoe ze hier veilig mee om moeten gaan.

De Kever Installaties heeft jarenlange ervaring met het beheren en onderhouden van laagspanningsinstallaties. Wij zorgen ervoor dat uw elektronische installaties in topconditie blijven. Met een onderhoudscontract voeren wij structureel technische- en veiligheidscontroles uit, zodat uw installaties aan de veiligheidsvoorschriften van de NEN 3140 voldoen.

Waarom een elektrotechnisch bedrijf inschakelen?

Elektrotechnische installaties zijn onmisbaar voor uw bedrijf. De installaties bestaan uit een complex mechanisme en zijn om veiligheidsredenen gevoelig voor lekkages en storingen. Een deskundig elektrotechnisch bedrijf gebruikt beschermende elementen die voldoen aan alle gestelde eisen en normeringen. Dit verzekert u dat alles optimaal werkt en het bijdraagt aan de veiligheid van uw bedrijf.

Een elektrotechnisch bedrijf is gespecialiseerd in deze specifieke werkzaamheden. Met de juiste certificaten en kennis in huis, bent u ervan verzekerd dat wij de werkzaamheden veilig en verantwoord uitvoeren.

Elektrotechnisch installatiebedrijf

DK Elektra is een elektrotechnisch bureau (ETB) die elektrotechnische installaties in gebouwen, de industrie en bij tankstations ontwerpt, realiseert en onderhoudt. Daarnaast adviseren we u graag over duurzaamheid en functionaliteit.

Wij werken altijd volgens de wettelijk gestelde normen en we houden de ontwikkelingen in de markt goed is de gaten zodat uw elektrische installatie ook in de toekomst zonder problemen blijft functioneren.

Benieuwd wat De Kever Installaties voor u kan betekenen?

Werken bij De Kever Installaties

Monteur koudetechniek (STEK)

Elektromonteur

Locatie

Social

 • De Kever Installaties
 • Ekkersrijt 1209
 • 5692 AG Son en Breugel

© Copyright DK Elektra - website: Van Dongen Design - Inloggen