mail ons

Beheer en onderhoud installaties

Bij elektrotechnische installaties wilt u dat alles onder controle is en vooral ook onder controle blijft. Niemand zit te wachten op een stilstand, defect of storing. U mag ervan uitgaan dat de elektrotechnische installaties blijven draaien. 

Daarom hechten wij bij DK veel waarde aan het beheer en onderhoud van installaties. Met een onderhoudscontract dragen wij structurele zorg om uw elektronische installaties in topconditie te houden. Zo zorgen wij ook na de installatie voor een volledige ontzorging. Uw specifieke wensen en behoeften staan bij ons altijd centraal. Daarom stelt u zelf het ideale beheer en ontzorging pakket samen.

DK Beheer en Onderhoud van installaties

Al tientallen jaren zorgt DK Beheer en Onderhoud met aandacht en vakmanschap voor de aanleg en onderhoud van installaties. Dat maakt ons dé allround speler op elektronisch gebied.

Dit realiseren wij met een team vakkundige en gecertificeerde professionals. Wij houden de lijntjes kort en ontzorgen door het projectmanagement op ons te nemen. Zo kunt u altijd rekenen op advies wat passend is voor uw situatie. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden houden onze vakkundige monteurs onder andere rekening met afschrijving, exploitatiekosten, energiekosten en het milieu.

Planmatig onderhoud van installaties

Geen focus zonder plan. Daarom verzorgen wij het onderhoud van installaties vanuit inspecties, registreren van onderhoudswerkzaamheden en door problemen tijdig te signaleren en op te lossen.

Elektrotechnische inspecties

Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Bij achterstallig onderhoud ontstaat de kans op gebreken, gevaarlijke situaties en stilstand van uw bedrijf. Dit voorkomen wij door het uitvoeren van structurele inspecties. Onze monteurs onderhouden installaties door deze te testen, keuren en inspecteren. Dit heeft voordelen als het vergroten van de veiligheid en duurzaamheid van de installaties.

Registreren van onderhoudswerkzaamheden

Goed onderhoud is altijd belangrijk. Gebrekkig onderhoud leidt vroeg of laat tot problemen die ook voor uw medewerkers gevaarlijke situaties kunnen veroorzaken. Onze vakkundige monteurs zorgen voor preventief en zorgvuldig onderhoud aan installaties. Hierbij houden ze rekening met de verschillende normeringen en richtlijnen. Alle onderhoudswerkzaamheden registreren wij. Zo bent u altijd op de hoogte van de situatie.

Signaleren en oplossen van problemen

Als onderdeel van onze service zijn wij alert op het tijdig signaleren van problemen en komen wij altijd met een snelle passende oplossing. Bij DK Beheer en Onderhoud heeft u altijd te maken met één contactpersoon. Ze kennen uw bedrijf, wensen, behoeften en manier van werken. Zo schakelen we snel en houden we de lijntjes kort. Dat werkt een stuk prettiger.

Betrouwbaar en snel

U wilt stilstand, een defect of storing zo snel mogelijk oplossen. Met monteurs verspreid over het land zijn wij nooit ver weg. Zo staan wij voor u het weet op de stoep voor het verhelpen van stilstand, een defect of storing. 24 Uur per dag, 7 dagen per week. Dat is de extra service waar u bij DK Beheer en Onderhoud op kunt rekenen.

Beheer en onderhoud installaties door De Kever Installaties

Betrouwbaar, betrokken, vakbekwaam en met een gezonde dosis liefde voor het vak. Dat is waar De Kever Installaties voor staat. Niet alleen voor nu, maar juist voor in de toekomst. Vraag bij een elektrotechnische installatie naar het onderhoudscontract en de vele voordelen. Zo verzekeren wij u dat wij alle onderhoud van installaties nauwlettend in de gaten houden.
Benieuwd wat De Kever Installaties voor u kan betekenen?

Werken bij De Kever Installaties

Monteur koudetechniek (STEK)

Elektromonteur

Locatie

Social

  • De Kever Installaties
  • Ekkersrijt 1209
  • 5692 AG Son en Breugel

© Copyright DK Elektra - website: Van Dongen Design - Inloggen