mail ons

Gevelverlichting voor bedrijven

Led contourverlichting zet uw bedrijf en producten letterlijk in de spotlight. De juiste verlichting, op de juiste plaats, kan een aanzienlijk verschil maken. Het trekt de aandacht en verhoogt de aantrekkelijkheid. Want wie herinnert zich een slecht verlicht bedrijfspand of product? De keuze voor LED-verlichting is niet alleen een slimme, zuinige en duurzame keuze; LED contourverlichting gaat jarenlang mee.

Impact van verlichting

DK LED biedt verlichting oplossingen op alle locaties binnen (en buiten) uw bedrijf. In het bijzonder voor locaties die u uit wilt lichten. Wij zien verlichting als het medium om kenmerken van het bedrijf zichtbaar te maken voor iedereen die daarvoor openstaat. Door eigenschappen en toepassingen van LED-verlichting te combineren, geven wij uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

LED contourverlichting draagt bij aan:

  • Opvallen, het is meteen uw visitekaartje
  • Omzettoename in sommige segmenten
  • De marketing en communicatie
  • Merkidentiteit, op een positieve manier

Gevelverlichting bedrijfspand

Trek de aandacht van voorbijgangers met LED gevelverlichting. Beweging, in combinatie met gevelverlichting zorgt voor de grootste attentiewaarde. De perfecte manier om een onvergetelijke eerste indruk achter te laten. Ligt het pand aan een (drukke) weg? Dan zien veel voorbijgangers uw bedrijfspand op de dagelijkse route voorbij komen. DK LED is gespecialiseerd om uw huisstijl te vertalen in opvallende gevelverlichting.
Trek de aandacht met LED gevelverlichting bedrijfspand | DK LED
Val op met LED lichtreclame door twee kleuren contourverlichting | DK LED

LED lichtreclame

Verlichting heeft als doel om zichtbaar te zijn en op te vallen. Kleur speelt hierbij een belangrijke rol. Een helder verlichte strip aan de gevel van het bedrijfspand vergroot de uitstraling en versterkt de huisstijl. DK LED heeft het patent op twee kleuren contourverlichting. Zo leveren wij altijd de passende lampkleur en tint bij jouw bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden om jouw bedrijf of product in de spotlight te zetten.

Voordelen van contourverlichting LED

Goede verlichting heeft meer voordelen dan alleen zichtbaar zijn in het donker.

Kostenbesparend

De toenemende gas en elektriciteitsprijzen dwingen veel bedrijven om kritisch te kijken naar alle kostenposten. Met contourverlichting LED zet u een stap in de goede richting. Zo bespaart LED-verlichting, in vergelijking tot traditionele lichtbronnen, al snel 80% tot 90% van de energiekosten.

Maak een duurzame keuze

Met de langere levensduur van LED contourverlichting en het lage energieverbruik, maakt u een duurzame keuze. LED-verlichting is beter voor het milieu doordat bij de productie minder schadelijke materialen gebruikt worden. Is duurzaamheid een belangrijk thema binnen de bedrijfsvoering? Dan is LED-verlichting de beste keuze.
Uw bedrijf in de spotlight met twee kleuren contourverlichting | DK LED

Twee-kleuren contourverlichting

Twee-kleuren contourverlichting zet u uw bedrijf letterlijk in de spotlight. De juiste verlichting op de juiste plaats maakt zo echt het verschil. Bij twee-kleuren contourverlichting gebruiken we één heldere felle kleur, die de omgeving en uw bedrijf verlicht. De andere kleur zetten we in als accentkleur. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf goed opvalt. DK heeft patent op de twee-kleuren contourverlichting, hierdoor is het een uniek product.

DK gebruikt deze techniek om uw bedrijf, het logo, de kleuren van het bedrijf en andere belangrijke elementen extra te benadrukken. Zo is twee-kleuren contourverlichting geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Vraag onze specialisten naar een advies op maat om uw bedrijfsidentiteit te versterken.

LED-verlichting bedrijf

Niet alleen in, maar ook om uw bedrijf is een goede verlichting belangrijk. Door het aanbrengen van lampen op de juiste plekken voorkomt u ongewenste donkere hoekjes rondom het pand.

Veel bedrijven hebben nog grote en zware armaturen die veel energie verbruiken. Bij DK werken we alleen met Led armaturen van hoge kwaliteit, deze verbruiken een stuk minder energie maar verlichten net zo goed of zelfs beter. Vaak is het ook verstandig om een kapot niet Led armatuur in zijn geheel te vervangen door een modern Led armatuur. Met kwalitatief hoogwaardige Led verlichting helpt DK niet alleen de veiligheid van het gebouw te vergroten maar ook aan de verduurzaming.

LED contourverlichting voor uw tankstation | DK LED
Benieuwd wat De Kever Installaties voor u kan betekenen?

Werken bij De Kever Installaties

Monteur koudetechniek (STEK)

Elektromonteur

Locatie

Social

  • De Kever Installaties
  • Ekkersrijt 1209
  • 5692 AG Son en Breugel

© Copyright DK Elektra - website: Van Dongen Design - Inloggen