mail onsTankstations bouwen, verbouwen en onderhouden

De Kever Installaties is groot geworden met het inrichten van elektrische oplossingen voor tankstations. We zijn specialist bij de aanleg van tankinstallaties en de bouw van complete tankstations behoort nog steeds tot onze dagelijkse werkzaamheden. Van ontwerp, aanvragen van vergunningen, sanering, bouw en installatie tot inrichting, elektrotechnische oplossingen, service en onderhoud. U bent bij ons aan het juiste adres.

Inmiddels is DK Elektra uitgegroeid tot een allround speler op elektrotechnisch gebied, waardoor wij voor iedere uitdaging een passende oplossing bieden.

Elektrotechnische tankstation oplossingen

De aanleg van een tankinstallatie of compleet tankstation is uitdagend werk, waarbij we werken met een strakke tijdsplanning. Met onze jarenlange ervaring blijven we innoveren, zodat we u van een advies voorzien met oog op duurzaamheid. We gebruiken innovatieve elektrotechnische technieken en producten van de beste kwaliteit, met oog op veiligheid en milieu. Onze gemotiveerde en vakkundige medewerkers zorgen voor waterstofinstallaties, datanetwerken en plaatsing van laadpalen voor elektrische auto’s.

Identiteit versterken met twee-kleuren contourverlichting

Twee-kleuren contourverlichting zet u uw tankstation letterlijk in de spotlight. Zo maakt de juiste verlichting, op de juiste plaats, het verschil. Bij twee-kleuren contourverlichting gebruiken we één heldere felle kleur, die de omgeving en uw tankstation verlicht. De andere kleur zetten we in als accentkleur. Zo bent u ervan verzekerd dat motorvoertuigen uw tankstation al zien vanaf verre afstand. DK heeft patent op de twee-kleuren contourverlichting, hierdoor is het een uniek product.

DK gebruikt deze techniek om uw tankstation, het logo, de kleuren van het bedrijf en andere belangrijke elementen extra te benadrukken. Zo is twee-kleuren contourverlichting geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Vraag onze specialisten naar een advies op maat om uw bedrijfsidentiteit te versterken.

Hoe pakken wij de bouw van tankstations aan?

Om tot het best mogelijke eindresultaat te komen denken we vanaf het voortraject met u mee. Zo geven wij op basis van het concept een passend advies vanuit onze specialisaties en onze jarenlange praktische ervaring. Op deze manier werken we samen richting een efficiënte bouw, waarbij aan ieder detail is gedacht.

Ons traject begint met een afspraak op locatie. Dit is de beste manier om een beter beeld te krijgen van uw wensen en behoeften. Op basis van dit gesprek maken wij een plan van aanpak. Zo weet u precies wat u van ons, op welk moment, kunt verwachten. We volgen de laatste ontwikkelingen en innovaties op de voet. Daarmee bouwen (en verbouwen) wij het tankstation van de toekomst.

Verbouwing met minimale overlast

Bij het verbouwen van een tankstation plannen wij de werkzaamheden zo zodat u en uw klanten minimale overlast ervaren. Afhankelijk van de omvang van de verbouwingswerkzaamheden is het ons streven dat uw tankstation operationeel blijft.

Onze certificaten liegen er niet om

Onze certificaten liegen er niet om
Bij het bouwen, verbouwen en onderhouden van tankstations zijn de veiligheids- en kwaliteitseisen hoog. Dankzij onze jarenlange ervaring in uiteenlopende branches zijn wij hiermee bekend. We zijn gecertificeerd voor de aanleg van alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden en inspecties.

De Kever Installatie certificaten:
● ISO 9001
● VCA**
● KIWA F-Gassen BRL 100

Totaaloplossing voor ieder tankstation

DK Elektra is een allround speler in elektrotechniek. Dat brengt verschillende voordelen met zich mee. We houden de lijntjes kort en ontzorgen u door het projectmanagement op ons te nemen. Alle installaties legt ons team van specialisten feilloos aan, zodat u verzekerd bent van een veilig opererend tankstation.

Binnen het ontwerp denken wij mee over oplossingen als:
● Elektrotechnische installatie voorterrein en shop
● Terreinverlichting, contourverlichting en verlichtingsinstallatie in uw shop
● Noodstop installatie
● Camera bekabeling
● Data installatie
● De complete pomp bekabeling
● Aardingsinstallatie
● Bliksembeveiliging installatie

DK denkt in oplossingen

Wij zijn trotse specialist in de bouw, verbouw en het onderhoud van elektrische installaties op tankstations. U kunt ervan uitgaan dat wij de binnen én buitenkant van uw tankstation voorzien in alle moderne vereisten. Geen uitdaging of vraagstuk is ons te gek. Met onze ervaring komen wij altijd met een passende oplossing.

Benieuwd wat De Kever Installaties voor u kan betekenen?

Werken bij De Kever Installaties

Monteur koudetechniek (STEK)

Elektromonteur

Locatie

Social

  • De Kever Installaties
  • Ekkersrijt 1209
  • 5692 AG Son en Breugel

© Copyright DK Elektra - website: Van Dongen Design - Inloggen