mail ons

Datanetwerken

Een datanetwerk met voldoende capaciteit en optimale snelheid in het uitwisselen van gegevens is een must voor ieder bedrijf. Om dit te realiseren speelt de aanleg van een datanetwerk een grote rol. Een deskundig geïnstalleerd datanetwerk in uw bedrijfspand zorgt ervoor dat u op alle werkplekken en door het gehele pand een goed wifi-bereik hebt. Alle data communicatie verloopt hierdoor zorgeloos.

Installatie van bekabeling, patchkasten en servers

Wij installeren de bekabeling, patchkasten en servers en zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit.

Databekabeling

De aanleg van databekabeling omvat meerdere werkzaamheden. Hieronder valt het leggen van kabels, het plaatsen van kabelgoten, het patchen van de kabels en het testen van de netwerkkabels. Naast aanleg van nieuwe databekabeling kunnen wij ook uw huidige bekabeling aanpassen en herindelen.

Patchkasten

Een universeel bekabelingssysteem in kantoren bestaat uit één of meerdere verdeelpunten op centrale locaties. In de verdeelpunten worden de geïnstalleerde kabels afgemonteerd in patchpanelen die zich in een patchkast bevinden. Met behulp van patchpanelen ontstaat een overzichtelijk geheel waardoor er gemakkelijk een verbinding tussen de netwerkapparatuur en de werkplek ontstaat. Daarnaast worden de kabels georganiseerd met een kleurcode. Een patchkast geeft structuur en rust voor de beheerder.

Dataservers

Een dataserver is een centrale computer in een netwerk die de erop opgeslagen database beschikbaar stelt aan gebruikers van het netwerk. Het is belangrijk dat de installatie en configuratie van de server door een gespecialiseerd bedrijf uitgevoerd wordt.

Datanetwerk aanleggen

DK Elektra is gespecialiseerd in de aanleg van elektrotechnische installaties waaronder datanetwerken. Wij denken graag mee over een passende oplossing voor uw situatie.

Benieuwd wat De Kever Installaties voor u kan betekenen?

Werken bij De Kever Installaties

Monteur koudetechniek (STEK)

Elektromonteur

Locatie

Social

  • De Kever Installaties
  • Ekkersrijt 1209
  • 5692 AG Son en Breugel

© Copyright DK Elektra - website: Van Dongen Design - Inloggen