mail ons


DK Security

Toezicht en beveiliging

Goede technologische oplossingen vergroten de veiligheid van gebouwen en panden. Met camera’s, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en een goede toegangscontrole houdt u ook op afstand in de gaten wat er op en rond het pand gebeurt. DK Security inventariseert de mogelijkheden en geeft graag een vakkundig advies.

Camerasystemen

Eye in the sky

Strategisch geplaatste veiligheidscamera’s zorgen voor een goed toezicht op uw bedrijf, ook of misschien juist voorál als u er zelf niet bent. U kunt op afstand in de gaten houden wat er in of rond het pand gebeurt. De aanwezigheid van een goed cameranetwerk heeft bovendien een preventieve werking. En voorkomen is immers beter dan genezen…

Toegangscontrole

Alleen bevoegd personeel

Met elektronische hulpmiddelen kunt u precies regelen wie er wel en niet worden toegelaten tot uw pand of bedrijfsterrein. Ook binnen het gebouw zorgt DK Security voor de beveiliging van bepaalde ruimtes en wordt er per deur aangegeven wie er naar binnen mogen. Zo beveiligt u een serverruimte of een opslagplek met kostbare goederen. Er komen geen mensen op plekken waar ze niets te zoeken hebben.

Brandbeveiliging

Alarm bij brand

Door uw bedrijf te voorzien van een sluitend brandbeveiligingssysteem zorgt DK Security ervoor dat een beginnend brandje niet uitloopt op een grote ramp. We bekijken graag wat de juiste plekken zijn voor brandmelders en zorgen voor een rechtstreekse verbinding met de brandweer als u dat wenst.

Inbraakbeveiliging

Beveilig het bedrijfskapitaal

Een inbraak is een verrassing die u liever overslaat. Een goed inbraaksysteem kan een hoop narigheid voorkomen. Laat u informeren door de experts van DK Security. Een goed beveiligingsplan op maat is een verstandige investering om uw bedrijfskapitaal zeker te stellen.
Geïnteresseerd?

Werken bij De Kever Installaties

Tekenaar/Calculator

Monteur koudetechniek (STEK)

Locatie

Social

  • De Kever Installaties
  • Ekkersrijt 1209
  • 5692 AG Son en Breugel

© Copyright DK Elektra - website: Van Dongen Design - Inloggen