mail ons

Klimaattechniek voor de juiste omgevingstemperatuur

Een prettig binnenklimaat is enorm belangrijk. Niet alleen voor de apparatuur of de producten, maar juist ook voor de medewerkers. Een te warm of te koud bedrijfspand gaat ten koste van de productiviteit. Het voelt daarnaast oncomfortabel aan. Klimaattechniek van DK Climate draagt bij aan een fijne en prettige werkomgeving waar mensen graag komen en blijven.

Wat is klimaattechniek voor bedrijven

In een land met wisselende seizoenen lopen de temperaturen en de luchtvochtigheid behoorlijk uiteen. Als bedrijf is het belangrijk om te zorgen voor een stabiel binnenklimaat en een continue stroom van gezonde lucht. Bij DK Climate klimaattechniek gaat het om koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen van bedrijfsruimten. Stuk voor stuk komen hier technische installaties aan te pas die bijdragen aan het perfecte binnenklimaat.

HVAC voor bedrijven

De Engelse afkorting HVAC staat voor heating, ventilation en airconditioning. HVAC is een technische installatie om het bedrijfspand te verwarmen (heating), te zorgen voor een toevoer van frisse lucht (ventilation) en het bedrijfspand koel te houden (airconditioning) op warme dagen. De meet- en regeltechniek zorgt dat het bedrijfspand, binnen ieder seizoen en weersomstandigheid, zonder zorgen aangenaam is.

Onze oplossingen voor het perfecte binnenklimaat

Als bedrijf verwacht je dat je onvoorwaardelijk op de klimaattechniek van de installaties en apparatuur kunt rekenen. Met aandacht voor vakmanschap voor aanleg en onderhoud van elektronische installaties in de zakelijke markt, leveren wij bij DK Climate maatwerkoplossingen van de beste kwaliteit.

Knap staaltje koeltechniek

Met de opwarming van de aarde merkt iedereen dat de gemiddelde temperatuur in de zomer stijgt. Koeltechniek mag niet meer ontbreken in een bedrijfspand. Zo zorgt een airconditioning voor een goede beheersing van de temperatuur. Een airco zorgt niet alleen voor koele lucht in de zomer, maar ook dat het behaaglijk warm is in de wintermaanden. Welke koeltechniek het beste past bij uw bedrijfspand, hangt af van de wensen en grootte van het pand.

Duurzaam verwarmen met een warmtepomp

Een aangenaam warme fabriekshal of kantoorruimte. Met een duurzame warmtepomp verwarm je iedere bedrijfsruimte zonder gebruik te maken van aardgas. Onze warmtepompinstallaties verwarmen door de warmte uit de lucht, bodem of door grondwater. Heeft u al over deze oplossing nagedacht? Aardgas wordt met de dag schaarser en de impact op het klimaat is enorm. Door te kiezen voor de warmtepomp klimaattechniek verkleint u de impact van uw bedrijfsvoering op het klimaat.

Uitdagingen binnen de klimaattechniek

Bij klimaattechniek speelt milieu en klimaat een steeds grotere rol. Voor het verwarmen of verkoelen van bedrijfsruimten is elektriciteit of gas nodig. Daarom blijven wij zoeken naar innovatieve manieren om bedrijfspanden te voorzien van klimaatneutrale technieken en installaties. Aan de tekentafel ontwerpen wij duurzame productoplossingen voor de lange termijn, passend voor uw bedrijfspand. Dit zijn oplossingen die energie en kosten besparen door warmte langer vast te houden of terug te winnen.

DK Climate klimaattechniek

Klimaattechniek komt niet zomaar tot stand. Met verschillende bedrijfspanden lopen de behoeften en wensen uiteen. Daarom maken we een ontwerp op basis van een kennismakingsgesprek. Vervolgens gebruiken we de beste hoge kwaliteit materialen voor het installeren. U wilt uw klimaattechniek in topconditie houden. Daarom zorgen wij ook voor het onderhouden van de installaties.

Benieuwd wat De Kever Installaties voor u kan betekenen?

Werken bij De Kever Installaties

Monteur koudetechniek (STEK)

Elektromonteur

Locatie

Social

  • De Kever Installaties
  • Ekkersrijt 1209
  • 5692 AG Son en Breugel

© Copyright DK Elektra - website: Van Dongen Design - Inloggen