mail ons

Led verlichting installeren

In een werkomgeving is een goede verlichting van groot belang om de werkzaamheden goed én veilig te kunnen uitvoeren. DK adviseert u graag over een vakkundig lichtplan voor uw bedrijf. Naast het advies en ontwerp van het lichtplan zorgen wij ook voor de aanleg. Door te kiezen voor Led-verlichting maakt u niet alleen een zuinige en duurzame keuze: de lampen kunnen ook nog eens jarenlang mee. Dat noemen wij een win-win-winsituatie!

Soorten verlichting

DK Elektra zorgt voor een goede verlichting van uw bedrijfspand of industrieterrein. De keuze voor de juiste verlichting vergroot het werkgemak en verhoogt de veiligheid. We denken graag mee over een goed functionerend lichtplan en duurzame keuzes.

Verlichting retail

De verlichting in winkels speelt een belangrijke rol in zowel het in de winkel krijgen van mensen en het zorgen dat iemand iets bij u koopt. Verlichting dient naast functionaliteit ook als marketinginstrument. Een mooi verlichte winkel is aantrekkelijker om naar binnen te gaan. Daarnaast zorgt goede verlichting ervoor dat producten of kledingstukken op een natuurlijke manier verlicht worden. Een goed uitgelicht product trekt de aandacht. Bovendien moeten klanten in de winkel kunnen zien en lezen wat ze in handen hebben.

In een winkel zijn er drie soorten verlichting belangrijk. Ten eerste zijn de lampen in de etalage. Een felverlichte etalage trekt de aandacht van voorbijgangers. Ten tweede is, zoals hierboven benoemd, de juiste verlichting van producten belangrijk. Als laatste is de algemene verlichting belangrijk. De algemene verlichting zorgt ervoor dat bezoekers een goed overzicht krijgen van het aanbod.

Een goede winkelverlichting verhoogt de aantrekkelijkheid van uw producten. Door gebruik te maken van hoogwaardige kwaliteit Led verlichting bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan de verduurzaming. In winkels is het belangrijk dat de verlichting snel gemonteerd kan worden en de doorlooptijd kort is. Bij DK houden we hier rekening mee.

De verlichting in winkels speelt een belangrijke rol in zowel het in de winkel krijgen van mensen en het zorgen dat iemand iets bij u koopt. Verlichting dient naast functionaliteit ook als marketinginstrument. Een mooi verlichte winkel is aantrekkelijker om naar binnen te gaan. Daarnaast zorgt goede verlichting ervoor dat producten of kledingstukken op een natuurlijke manier verlicht worden. Een goed uitgelicht product trekt de aandacht. Bovendien moeten klanten in de winkel kunnen zien en lezen wat ze in handen hebben.

Noodverlichting

Noodverlichting is verplicht in (utiliteits)gebouwen. Wanneer de elektriciteit uitvalt, bijv. als gevolg van brand, wordt de noodverlichting automatisch ingeschakeld. Door de noodverlichting wordt de route om het gebouw te kunnen verlaten zichtbaar. Om te zorgen dat de noodverlichting altijd werkt is de lamp zowel voorzien van een aansluiting op het lichtnet als van een batterij of noodstroomvoorziening.

Bij de aanleg van noodverlichting is het belangrijk om het normblad NEN 1838 als uitgangspunt te nemen. Het handboek Brandbeveiligingsinstallaties van Instituut voor Fysieke Veiligheid (IFV) is daarbij een goede aanvulling. Noodverlichting wordt niet voor niets aangelegd. Het is gemakkelijk om te vergeten dat noodverlichting ook dit onderhoud nodig heeft. DK Inspecties zorgt voor een periodieke check van de accu’s en het onderhoud van de printplaten en armaturen. Ook controleren wij de vluchtroute. Zo heeft u er geen omkijken naar en voorkomt u aansprakelijkheid bij calamiteiten.

Industrieverlichting en kantoorverlichting

Industrieverlichting is speciaal bedoeld voor de verlichting van industriële ruimtes. Led verlichting in bedrijfshallen, werkplaatsen of magazijnen moet robuust, maar vooral functioneel zijn. Door de lichtinstellingen af te stemmen op het werkschema, zorgen wij voor de optimale besparing van energieverbruik. Het licht brandt alleen op plekken waar en wanneer het nodig is.

Ook een kantoor of bijvoorbeeld een school vragen om goede verlichting en energiezuinige oplossingen. Wij denken hierover graag met u mee. Zo bepalen we wat er nodig is om uw mensen in een goed verlichte ruimte te laten werken en voorkomen we dat er onnodig lampen blijven branden.

Er wordt steeds vaker gekozen voor duurzame Led verlichting op kantoor. Led verlichting bespaart al snel tot 80% op energiekosten van de verlichting. Tevens zorgt Led verlichting voor meer comfort en het vergroot de alertheid, productiviteit en geluk van de medewerkers. Dit komt doordat licht effect heeft op ons welzijn. Zowel de kleur van het licht als de hoeveelheid licht hebben invloed op de werkprestatie. Bij warm licht (3000 K)worden mensen eerder slaperig dan bij koud wit licht (4000K). Bij een lichtkleur vanaf 4000 Kelvin zijn mensen productiever. Heb je behoefte aan creativiteit, dim dan het licht. Bij schemerverlichting zijn mensen beter in staat om creatieve oplossingen te bedenken

Led terreinverlichting

Niet alleen in, maar ook om uw bedrijf is een goede verlichting belangrijk. Door het aanbrengen van lampen op de juiste plekken voorkomt u ongewenste donkere hoekjes rondom het pand.

Veel bedrijven hebben nog grote en zware armaturen die veel energie verbruiken. Bij DK werken we alleen met Led armaturen van hoge kwaliteit, deze verbruiken een stuk minder energie maar verlichten net zo goed of zelfs beter. Vaak is het ook verstandig om een kapot niet Led armatuur in zijn geheel te vervangen door een modern Led armatuur. Met kwalitatief hoogwaardige Led verlichting helpt DK niet alleen de veiligheid van het gebouw te vergroten maar ook aan de verduurzaming.

Lichtplan advies, aansluiten van verlichting en onderhoud door DK

DK adviseert u graag over een vakkundig lichtplan voor uw bedrijf. Naast het advies en ontwerp van het lichtplan zorgen wij ook voor de aanleg. Naast verlichting verzorgt DK Elektra ook de aanleg, verbouw en het onderhoud van andere elektrotechnische installaties.

Benieuwd wat De Kever Installaties voor u kan betekenen?

Werken bij De Kever Installaties

Monteur koudetechniek (STEK)

Elektromonteur

Locatie

Social

  • De Kever Installaties
  • Ekkersrijt 1209
  • 5692 AG Son en Breugel

© Copyright DK Elektra - website: Van Dongen Design - Inloggen