mail ons

Koeltechniek oplossingen voor bedrijven

Hoe is de beheersing van de temperatuur binnen uw bedrijfspand geregeld? Met de juiste airconditioning zorgt u het hele jaar door voor het perfecte binnenklimaat van uw kantoor, (fabrieks)hal of andere bedrijfsruimte. Koeltechniek (of koudetechniek) gebruiken wij bij DK Climate voor meer dan alleen verkoelen. Een airco kan het bedrijfspand ook verwarmen. Door het gebruik van duurzame en innovatieve klimaattechnieken leveren wij klimaatneutrale oplossingen voor de lange termijn.

Soorten koeltechnieken

Als bedrijf krijgt u te maken met de uitdaging om grote of kleine bedrijfsruimten af te koelen of koel te houden. Er zijn verschillende soorten koeltechnieken die wij gebruiken om het gewenste binnenklimaat te creëren. Welke soort koeltechniek het meest geschikt is voor uw bedrijfsruimte, daar adviseren wij u graag over

Wij maken onderscheid tussen 3 soorten koeltechnieken:

  1. De koeltechniek waar de meeste mensen het eerst aan denken is airconditioning. Het nadeel is dat deze techniek niet voor iedere ruimte geschikt is.
  2. Een klimaatbeheersingssysteem is een passend alternatief. Zo is het koude-warmteopslagsysteem een duurzame oplossing. Hierbij slaat het systeem koude lucht op tot de temperatuur in het pand te hoog oploopt. Dan laat het systeem de koude lucht ‘los’ in de ruimte voor een aangename omgevingstemperatuur.

Als laatste is de warmtepomp een koeltechniek die een ruimte verwarmt of verkoelt, door gebruik te maken van lucht en water.

Koeltechniek voldoet aan de veiligheidsvoorschriften

Bij koeltechniek komen synthetische of natuurlijke koudemiddelen aan te pas. Zo moet aan een koeltechnische installatie aan voorschriften en eisen voldoen om veiligheid te garanderen. Daarnaast mag de impact op het klimaat niet te groot zijn.

DK Climate beschikt over het Kiwa f-gassencertificaat. Deze certificering toont aan dat onze medewerkers opgeleid zijn om koeltechnische werkzaamheden te verrichten. Daarnaast laat het zien dat wij alle voorzorgsmaatregelen nemen om lekkage van f-gassen te voorkomen

Installatie, service en onderhoud

Aandacht en vakmanschap voor de aanleg en het onderhoud van elektronische installaties staat bij DK Climate hoog in het vaandel. U wilt onvoorwaardelijk vertrouwen op de koeltechnieken en installaties. Dan is het niet logisch om te stoppen bij het leveren en installeren van koeltechniek.

Vakkundig onderhoud is essentieel om uw koelinstallaties in topconditie te houden. De gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers verrichten daarom ook preventief onderhoud, afhankelijk van uw wensen en ons advies. Zo leveren wij u een totaaloplossing met oog op veiligheid en duurzaamheid. Preventief onderhoud voorkomt vervelende verrassingen. Krijgt u in de tussentijd toch te maken met een storing? Dan staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

DK Climate koeltechniek op maat

DK Climate levert koeltechniek op maat. Of u meerdere bedrijfspanden heeft, of juist een kleine ruimte, onze vakkundige monteurs draaien er hun handen niet voor om. Met onze jarenlange ervaring weten wij het hoofd koel te houden. Hoe complex uw vraagstuk ook is. Maak een afspraak en ontdek onze uiteenlopende innovatieve en duurzame koeltechnische oplossingen. Wij adviseren u graag over de geschikte techniek voor uw bedrijf.

Benieuwd wat De Kever Installaties voor u kan betekenen?

Werken bij De Kever Installaties

Monteur koudetechniek (STEK)

Elektromonteur

Locatie

Social

  • De Kever Installaties
  • Ekkersrijt 1209
  • 5692 AG Son en Breugel

© Copyright DK Elektra - website: Van Dongen Design - Inloggen